Kumpulan Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda dan Artinya

Ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda biasanya dimulai dengan " wilujeng teupang taun ", yang artinya selamat ulang tahun.

Berikut kumpulan kalimat ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda yang bisa gunakan untuk memberikan ucapan kepada teman/ayah/ibu/anak/adik/saudara/kakak/kekasih/guru/murid/atasan/bos dalam bahasa sunda:

Wilujeng teupang taun teh....panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.

Wilujeng teupang taun...mudah-mudahan dipasihan kasehatan,kasalametan, tur rizki anu seeur.

Wilujeng teupang taun...panjang umurna, ditebihkeun tina mamala, dicaketkeun kana rizkina.

Wilujeng teupang taun, mugia dapaparinan yuswa anu panjang tur barokah

Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se'eur rezekina, enteng jodo

Wilujeng tepang tahun Teh,... mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana sinareng digampangkeun rejekina.

Ang....Wilujeng Tepang Taun nya.... Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! "

Wilujeng tepang taun a.... mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.

Ambu wilujeng tepang taun..... mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana...amin.




Wilujeng teupang taun, panjang yuswa tur barokah

Berbagi Ke Lainnya